onsdag 1. juni 2011

Flaks.

Går det virkelig an!! Gies bort på "Finn" er bare helt genialt. Jeg har nettopp vært og hentet 2 nesten nye benker hos Ulla på Danmarksplass. Jeg hadde en helt annen plan i kveld. Jeg skulle sy puter. Her ble det ut på tur, benkene skulle til meg i kveld.

Hva synes dere?
Jeg er i alle fall kjempefornøyd :-) Benkene skal få stå ute sammen med utebordet.
Skal jeg male benkene? Hva er din mening? Jeg gleder meg allerede. Kan det ikke komme litt sol eller bare opplett mer enn noen par timer :-/


Så kan jeg ligge slik å nyte livet :-) Om ikke på denne benken, så i en mer behagelig sitte-ligge-anordning. Det hadde vært noe....men akk, har vi kun tre årstider igjen....vinter, vår og høst.....sukk...


Noen kommentar til disse to høye zinkpottene trengs vel ikke. Zink er fortsatt en av favorittene hos meg :-) Dere må ha en fortreffelig kveld videre.

En -oppspilt Haldorsdatter-


5 kommentarer:

 1. Kjempe fine benker du har fått deg:) Mye fint som gis bort på finn:) Bare synd at jeg alltid er så sent ute at det jeg har lyst på allerede er gitt vekk:) Men det er en super ordning) Og du hadde jo kjempe flaks som fikk de:)
  Håper sommer og sol kommer fort til deg:)
  Nydelige zinkpotter:)
  Ha en fin kveld:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine de var tante, og du er blitt en reser på finn ;) Jeg ville beiset/oljet de i samme som du skal ha på altanen ;) Klem

  SvarSlett
 3. har jeg gått glipp av de nå? :)
  jeg er jo ofte inne og titter på finn;)
  kjempe fine de, jeg hadde nok malet de,men det er meg,men så maler jeg jo alt uansett om det er fint eller ikke.. :)
  vet du om noen gode loppiss på grensen? skal til sverige i morgen og henriette sa jeg måtte høre med deg:)

  SvarSlett
 4. Du har hellet med deg for tiden når det gjelder Finn :) Eg e enig me Jette, syntes du skal beise de i samme farge som terrassen, eller male de i samme farge som bordet. Eg og Jonas og har lyst på sol og sommmer, så kan vi komme ut til mormoren å sole oss :) (eller blir bare moren som soler seg, han må ligge i skyggen) :)

  SvarSlett
 5. Kjempe fine benkene var da. Hvertall for å være grtis :) Jeg hadde malt de hvite men det er jo pgr stilen her i hjemmet. De blir nok fine uansett hva du velger. Sofie var mye bedre i dag heldigvis. Nå skal vi nyte frien vår :)
  Klem

  SvarSlett