onsdag 25. mai 2011

9 grader.

Jeg er ganske så bekymret :-/ Når skal det bli sol og litt varmere i luften? Mitt daglige arbeid er på en barneskole og hver onsdag har jeg inspeksjon. I dag skulle jeg absolutt hatt den svarte boblebuksen på meg...hutte-meg-tu-og-fy-så-kaldt-det-er!

Jeg har blant annet en terrasse som venter på sol og godt vær. Tenk..... om sommeren allerede er over....synd jeg ikke husker hva jeg gjorde :-/Denne fargen er borte.....                   ....og slik skal det forhåpentligvis bli.


Jeg gleder meg til jeg kan sitte ute. Nyte været med en god bok, lese gode blogger....bare kose meg.Her ser du uteplassen min i fjor. Ser fram til fargeskifte på gulvet. Bordplaten ble dessverre helt ødelagt på grunn av regnet. Ny bordplate er underveis :-) ....jeg må til med sag, skruer og lim....hmmm..... Haldorsdatter prøver seg på ting hun absolutt ikke kan!


Vimpler har jeg også sydd. De ble hengt opp 16.mai og tatt ned igjen 18.mai :-/ Hvorfor? Vind, nei, kuling eller var det orkan! Jeg må rett og slett reparere noen av dem.....de kommer snart opp igjen bare været blir....litt mer sommerlig :-)

Klem fra - Haldorsdatter-

2 kommentarer:

  1. Du har det så koselig hos deg ;) Liker så godt uteplassen, og de vimpelflaggene har jeg høyt på *ønskelisten* til NicolineMaxine sitt rom.. Klem på deg.

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar :-)
    Klem fra meg til deg.

    SvarSlett