søndag 29. mai 2011

Fruens Hus.
Eieren, Grete Battebø, har valgt helt riktig navn på interiørbutikken sin...."Fruens Hus" Her finner du små og store skatter. Inngangspartiet sier velkommen inn på en inspirerende og behagelig måte. Jeg sa behagelig, velvalgte ord. Det er damene som arbeider der også. De er så imøtekommende og oppmersksom på deg som kunde. Tusen takk til dere.

Jeg har ved flere anledninger vært innom denne butikken. Butikkens beliggenhet? Voss. Voss sentrum i nærheten av blomstertorget.

Små og store skatter.
En av mine favoritter: Zinkhus.
Denne lysmansjetter har flyttet inn til meg....
....fra Fruens Hus.
Ved et tidligere besøk har jeg blant annet kjøpt denne zinkboksen. Alt i zink er fint, det er min:-) mening.  Hvilke tanker har du om det?


Når det blir tidlig høst, skal jeg til Voss igjen...og selvsagt skal jeg innom Fruens Hus. Jeg har allerede fått ja av Grete Brattebø til en give away gave. Så heng med meg her inne på Haldorsdatter, så er det kanskje du som vinner noe fra Fruens Hus.

En inspirert -Haldorsdatter-

4 kommentarer:

 1. Så gøy da ;)
  Fruens Hus må jeg virkelig besøke i sommer, skal ha meg en fin dagstur i finværet til Voss;) Zinkprodukter er veldig fint:) Passer inn til alt!

  Klem Jette

  SvarSlett
 2. Ser ut som et hus jeg gjerne ville kikket innom om jeg hadde vært på de kanter.

  Ja jeg har fått øynene opp for zink, synes det er rustikk og pent. Særlig slike ting til å ha te-lys inni liker jeg, også plante blomster i. Jeg er så heldig å ha ei gedigen badebalje, den pleier jeg ha sommerblomster i:)

  Klem fra Ingrid Andrea

  SvarSlett
 3. Ser ut som en veldig koselig butikk ja. Takk for tips :) Ha en flott dag.

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Så koselig at du vil følge meg:)
  Så fin blogg du har, her fant jeg masse tips og inspirasjon:)
  Gratulerer som mormor :)
  For en koselig butikk, den skulle jeg veldig gjerne vært i:) Den zinkboksen du har kjøpt deg,var knall fin:)
  Ha en fiiin dag:)
  Klem..
  ps..legger meg til som følger jeg:)

  SvarSlett